19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialHunedoara: Cine este noul viceprimar al municipiului Deva

Hunedoara: Cine este noul viceprimar al municipiului Deva

Propunerea de schimbare a viceprimarului Răzvan Mareş a fost înaintată de un grup format din cinci consilieri locali PNL, unul UDMR şi unul de la PSRO, care i-au reproşat, într-un proiect de hotărâre, că ar crea “o stare de tensiune” în cadrul comisiilor de specialitate şi în şedinţele de plen ale Consiliului Local, precum şi în rândurile angajaţilor din aparatul de specialitate al primarului.

În replică, fostul viceprimar a declarat că va ataca, în procedura de contencios-administrativ, hotărârea luată de consilierii locali, menţionând că va veni cu mai multe precizări într-o conferinţă de presă.

“Iniţiativa consilierilor locali PNL este o încercare de a deturna atenţia de la faptul că de şapte luni (data la care actualul primar a câştigat alegerile parţiale – n.r.), oraşul stagnează”, a comentat fostul viceprimar.

Noul viceprimar al municipiului Deva, Ferdinand Pogocsan, este consilier local din partea UDMR. El a declarat, imediat după anunţarea rezultatului votului, că îşi propune să ajute la construirea unui oraş european.

“Voi lucra cu toţi consilierii locali, ca şi până acum. Munca la primărie va fi muncă, vor fi fapte şi mai puţine vorbe. Fiecare cartier va fi tratat la fel pentru că îmi doresc transformarea oraşului în unul modern, curat şi european”, a spus viceprimarul.

Consiliul Local Deva este format din 21 de consilieri locali, dintre care şase sunt consilieri PSRO, cinci consilieri PSD, cinci PNL şi câte doi de la ALDE şi UDMR. Un consilier local este suspendat.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...

Cum alegi salopeta de lucru potrivită

Alegerea unei salopete de lucru adecvate este esențială pentru confortul, siguranța și eficiența la locul de muncă. Această piesă de îmbrăcăminte, care inițial a...
Ultima oră
Pe aceeași temă