Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Hunedoara: Elevii pot circula gratuit cu autobuzele în municipiul Deva

Hunedoara: Elevii pot circula gratuit cu autobuzele în municipiul Deva

Elevii care învaţă în şcolile şi liceele din municipiul Deva vor putea circula gratuit, de marţi, cu autobuzele societăţii de transport local, pentru început ei având posibilitatea să se legitimeze cu carnetul de elev, vizat pe anul în curs.

Rl online 0 comentarii

Decizia de a permite elevilor să circule gratuit a fost luată de consilierii locali, în condiţiile în care Primăria Deva şi-a înfiinţat propria societate de transport local, iar aceasta a început să-şi desfăşoare activitatea pe traseele din oraş de la începutul lunii septembrie.

"Avem societatea de transport local în subordinea municipalităţii şi trebuie să venim cu serviciile în sprijinul oamenilor. Este normal ca toţi copiii să beneficieze de gratuitate pe toate traseele de transport local", a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

Potrivit acestuia, elevii vor primi, cel mai probabil, carduri în baza cărora vor putea călători pe mijloacele de transport în comun din Deva, acestea urmând să fie eliberate în baza unor tabele ce vor fi centralizate la nivel de şcoli şi licee.

În municipiul Deva sunt peste 9.500 de copii care ar putea beneficia de transport local gratuit la şcoală.

Comentarii

loading...