12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialHunedoara: Mobilier medical nou donat de Episcopia Devei pentru secţia de Pediatrie

Hunedoara: Mobilier medical nou donat de Episcopia Devei pentru secţia de Pediatrie

Astfel, s-au achiziţionat paturi, noptiere, dulapuri, mese de înfăşat şi alte obiecte de mobilier şi a fost amenajată o cameră de joacă pentru copii.

“Investiţia se ridică la suma de 150.000 de lei, din care suma de 134.000 de lei reprezintă contribuţia Centrului Eparhial al Episcopiei Devei şi Hunedoarei, restul sumei, respectiv 16.000 de lei, fiind colectată prin intermediul parohiilor din municipiile Hunedoara şi Deva”, se precizează în comunicat.

Episcopul Devei şi Hunedoarei, Gurie, a săvârşit miercuri o slujbă de sfinţire a secţiei de Pediatrie, evenimentul fiind prilejuit de finalizarea lucrărilor de reabilitare a saloanelor.

Episcopia Devei şi Hunedoarei a mai fost implicată direct în acţiuni prin care a sprijinit sistemul public de sănătate din judeţul Hunedoara. În acest sens, anul trecut a fost donată aparatură medicală de ultimă generaţie către secţiile de Ortopedie, Cardiologie şi ATI ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva şi s-a cumpărat lenjerie nouă pentru toată secţia de Pediatrie din cadrul aceleaşi unităţi medicale.

De asemenea, Episcopia Devei a donat două aparate necesare în pregătirea sportivelor din Lotul olimpic de gimnastică de la Deva.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă