Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iași, copil mușcat de câine, dus cu sania la spital. Ambulanța nu a putut ajunge din cauza zăpezii

Iași, copil mușcat de câine, dus cu sania la spital. Ambulanța nu a putut ajunge din cauza zăpezii

Un copil de 11 ani din Iaşi, muşcat de un câine, a fost transportat, miercuri, dintr-un sat în altul cu sania, deoarece Ambulanţa nu a putut înainta pe drumul acoperit cu zăpadă.

Iulia Zarnescu 0 comentarii

Un copil din judeţul Iaşi a ajuns la spital, muşcat de un câine, după ce părinţii au fost nevoiţi să-l transporte cu sania din satul Mădârjac, unde în aştepta un echipaj de prim-ajutor.

”Un copil în vârstă de 11 ani, din localitatea Bojila, a ajuns la noi cu plăgi muşcate la nivelul picioarelor, după atacul unui câine. Acesta a fost adus de familie cu sania până la maşina echipajului de prim-ajutor, care nu a mai putut înainta după localitatea Mădârjac, din cauza condiţiilor drumului", a declarat şefa UPU-SMURD Iaşi, prof.dr. Diana Cimpoeşu.

În cele din urmă, copilul a ajuns la Spitalul ”Sfântul Spiridon“ din Iaşi şi a primit tratament.

Prof.dr. Diana Cimpoeşu a afirmat că nu sunt cunoscute circumstanţele în care a fost muşcat copilul de către un câine, urmând ca aceste detalii să se stabilească ulterior.

Comentarii

loading...