Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iată cum va arăta parcul din spatele Palatului de Justiție

Iată cum va arăta parcul din spatele Palatului de Justiție

Situat în centrul Capitalei, la câteva sute de metri de ”Kilometrul 0 al României”, parcul din spatele Palatului de Justiție va fi modernizat de către angajații S.C. ADP4 S.A. Proiectul include zone de relaxare, locuri de joacă și de fitness, precum și alei pietonale.

Rl online 0 comentarii

 

Mulți oameni au poposit pe băncile lui îmbătrânite, ore în șir, ani la rând, în așteptarea unei decizii din partea magistraților, alții și-au adus copiii pentru a-i distra în puținele aparate de joacă existente, iar alții doar l-au parcurs, pentru a scurta drumul către ­restaurantele din zonă, sau l-au ocolit, ca să scape de ­aglomerația de pe Splai.

Parcul Tribunalului, cum este cunoscut de cei care locuiesc în zonă, situat între străzile Palatul Justiției, Danielopol Gheorghe și Sfinții Apostoli avea nevoie de o reîmprospătare. Văzut de sus, de la nivelul blocurilor de câte nouă niveluri, pare o mică pădure, iar, conform proiectului, va deveni impresionant și de la nivelul aleilor.

Aici vor fi amenajate de angajații S.C. ADP4 S.A., locuri de joacă, o zonă de fitness, spații de relaxare,vor fi amplasate bănci, pergole și coșuri de gunoi. Trotuarele vor fi asfaltate, iar întreg parcul va fi iluminat. Nu vor lipsi nici spațiile verzi, arbuștii sau aleile pietonale frumos pavate.

Acesta este proiectul general al parcului

„Sectorul 4 se dezvoltă, iar acest lucru s-a văzut din momentul în care au fost demarate proiecte precum lărgirea de bulevarde, crearea de noi locuri de parcare, reconfigurarea peisagistică, dotarea cu mobilier urban și amenajarea spațiilor verzi. Mai mult, au fost amenajate spații verzi, în locuri în care în trecut nu existau, iar micile parcuri au fost reamenajate. Uitați-vă la rondul de la Coșbuc, l-am transformat într-o oază de verdeață! Același lucru îl vom face și în acest parc, din spatele Palatului de Justiție, unde lucrările vor fi luate de la zero”, a declarat Marian Goleac, ­Directorul General al SC ADP S4.

Angajații Administrației Domeniului Public au început deja lucrările de amenajare a parcului

Potrivit Primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, toate spațiile verzi aflate în această zonă administrativă vor fi reamenajate, pe rând și redate locuitorilor Sectorului 4, în cadrul unei ample campanii de regenerare urbană începută de primărie în urmă cu doi ani.  

 

 

 

Comentarii

loading...