10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSocialIGPR: Concurs de angajare a psihologilor în şase unităţi pe 17...

IGPR: Concurs de angajare a psihologilor în şase unităţi pe 17 martie

“Psihologul de unitate poate avea la îndemână o fişă a angajatului pentru a identifica mai bine comportamente potenţial deviante. E important să angajăm mai mulţi psihologi şi am început acest demers. Pe 17 martie va fi un concurs pentru angajarea specialiştilor psihologi în şase unităţi”, a precizat Ioniţă, într-o conferinţă de presă la sediul IGPR.

El a arătat că Poliţia se află într-un proces de evaluare a necesarului de teste psihologice care să răspundă nevoilor instituţionale, după finalizare urmând a fi demarată procedura de achiziţie.

În cadrul conferinţei de presă, şeful IGPR a vorbit şi despre nevoia achiziţiei echipamentelor de protecţie a poliţiştilor, siguranţa fiind un element foarte important.

“Până la sfârşitul lunii martie, vom încheia un acord-cadru cu durată de patru ani prin care se vor achiziţiona veste antiglonţ şi anti-înjunghiere, este vorba despre 70.000 de bucăţi, căşti antiglonţ cu vizor – 1.000 de bucăţi şi scuturi antiglonţ – 370 de bucăţi. Nevoia reabilitării unor sedii de poliţie, atât în mediul rural, cât şi în cel urban – în luna februarie au fost atribuite 9 milioane de lei, şapte milioane dintre acestea pentru reabilitarea unor posturi de poliţie, vorbesc de cel puţin 250 de sedii de poliţie, iar două milioane de lei pentru secţii din Capitală”, a afirmat Ioniţă.

Şeful IGPR a precizat că în cadrul unei achiziţii centralizate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, Poliţiei Române îi va reveni un număr de aproximativ 800 de autospeciale.

Cele mai citite

FC Botoșani – Dinamo 2-1! Golul lui Mailat o (în)Groapă pe Dinamo

FC Botoșani visează la salvarea de la retrogradare după ce a câștigat derby-ul „codașelor” Ligii 1 contra celor de la Dinamo, cu scorul de...

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....

Revolut: Sistemele antifraudă ale băncii digitale au prevenit pierderi evaluate la 475 milioane de lire sterline

Revolut, fintech-ul global cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane de clienți în România, prezintă primul...
Ultima oră
Pe aceeași temă