Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

În 146 de școli din București continuă normal cursurile pentru că nu au secții de votare în interior

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunțat că 146 de școli din Capitală nu vor găzdui secții de votare și, de aceea, vor continua normal cursurile.

Mihai Diac 0 comentarii

"În Municipiul Bucureşti, în 146 unităţi de învăţământ (36 unităţi în Sectorul 1, 31 unităţi în Sectorul 2, 27 unităţi în Sectorul 3, 25 unităţi în Sectorul 4, 23 unităţi în Sectorul 5 şi patru unităţi în Sectorul 6) nu sunt organizate secţii de votare şi continuă activitatea didactică potrivit scenariului aprobat de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă", precizează un comunicat difuzat, miercuri, de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Pentru școlile în care vor funcționa, duminică, secții de votare, programul va fi modificat. Astfel, în aceste școli, vineri, luni și marți, toți elevii vor participa la cursuri online - indiferent de situația sanitară a școlii.

Comentarii

loading...