Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

În școlile cu secții de vot nu se suspendă cursurile ci se va preda online, avertizează premierul

Școlile în care se amenajează secții de vot nu vor suspenda cursurile ci vor ține cursuri online, a anunțat premierul Ludovic Orban.

Mihai Diac 0 comentarii

"Şcoala se va desfăşura online, o zi, două, vedem, hotărâm în cursul zilei de luni, înainte de vot şi după vot, pentru a permite dezinfectarea sălilor de clasă care vor fi localuri pentru secţiile de votare. Doar atât. Nu se vor suspenda, ci se vor ţine orele online în sălile respective, astfel încât să se asigure dezinfecţia şi pregătirea claselor pentru primirea elevilor", a precizat premierul Ludovic Orban, sâmbătă seară, într-o conferință de presă susținută la Botoșani.

Șeful Guvernului anunțase anterior că, după alegerile locale din ziua de 27 septembrie 2020, va fi nevoie de cel puţin o zi pentru a asigura dezinfecţia şi pregătirea claselor care au fost transformate în secţii de votare.

O decizie referitoare la modul de comutare a cursurilor, între cele din clasă și cele online, se va lua unitar, la nivelul întregii țări, a precizat premierul Orban.

În București, cursurile în școli vor fi integral online în zilele de 24, 25 și 28 septembrie (joi, vineri și luni). În restul țării, în ziua de joi, 24 septembrie, unele școli vor fi deschise pentru elevi, iar altele vor avea cursuri online.

Comentarii

loading...