Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

În următorii doi ani, Școlile Doctorale vor putea funcționa fără acreditare

În următorii doi ani, Școlile Doctorale vor putea funcționa fără acreditare

Guvernul Orban a prelungit termenul-limită până la care pot fi acreditate Şcolile Doctorale până la data de 31 decembrie 2021.

Mihai Diac 0 comentarii

Motivația pentru care, în următorii doi ani, aceste forme de învătământ vor putea funcționa fără acreditare este prezentată într-un comunicat al Ministerului Educației și Cercetării (MEC).

"Începând de la 1 ianuarie 2020, Ministerul Educaţiei şi Cercetării s-ar fi aflat în situaţia de a nu mai putea asigura funcţionarea în condiţii de acreditare a Şcolilor Doctorale, fiind imposibilă îndeplinirea condiţiilor de verificare şi acreditare din partea Agenţiei Române pentru Asigurarea Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS) într-un interval atât de scurt, astfel încât să nu fie întreruptă activitatea şi să se poată organiza admiterea la studii doctorale", precizează un comunicat, transmis vineri, de MEC.

Comentarii

loading...