Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Încă un oraş important din România vrea să adere la Alianţa Vestului

Încă un oraş important din România vrea să adere la Alianţa Vestului

Aderarea Sibiului la Alianţa Vestului, lansată de primarii din Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea, ar fi oportună dacă Alianţa acceptă extinderea ariei obiectivelor şi pentru regiunea centru, declară primarul Astrid Fodor.

Rl online 0 comentarii

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a declarat pentru Mediafax că nu cunoaşte detaliile Alianţei Vestului, dar este convinsă că este o iniţiativă constructivă.

Sibiul, care face parte din regiunea Centru, nu a fost invitat să facă parte din ea, dar o aderare ar fi oportună.

"Este o iniţiativă interesantă a patru primari care conduc municipii reşedinţă de judeţ situate în regiunile de dezvoltare vest şi nord-vest ale ţării. Nu cunosc în detaliu acest proiect, dar din ce am citit în declaraţia adoptată la Timişoara şi din ce au declarat public cei patru primari, sunt convinsă că este o iniţiativă constructivă, în sensul demarării unor proiecte comune pentru care iniţiatorii doresc atragerea de fonduri europene, mai ales a fondurilor transfrontaliere. Sibiul, care face parte din regiunea de dezvoltare Centru, nu a fost invitat şi nu s-au purtat discuţii în acest sens. Consider că ar putea fi oportună aderarea Sibiului la acest proiect, dacă Alianţa acceptă extinderea ariei obiectivelor şi pentru regiunea noastră", a spus Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Comentarii

loading...