13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSocialIncendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare: Un pacient mutat la alt...

Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare: Un pacient mutat la alt spital, a murit

Bărbatul a decedat miercuri după-amiază, după ce fusese transferat de la Institutul de Boli Cardiovasculare, la Institutul Regional de Oncologie (IRO) în stare foarte gravă, în urma incendiului de la etajul 6 al unităţii medicale.

Pacientul a intrat în stop cardio-respirator cu puţin timp înainte de a fi internat la IRO şi a fost resuscitat de către personalul medical din Secţia de Cardiologie, dar fără rezultat.

“Este vorba despre un bărbat în vârstă de 67 de ani din Iaşi care făcea dializă şi avea şi probleme cardiace. El fusese transferat de la noi la Cardio, apoi, în urma incendiului, a fost trimis din nou la noi, însă incendiul nu are nicio legătură cu decesul acestuia. El era în stare gravă înainte de acest incendiu şi nu a fost afectat în vreun fel de incidentul care a avut loc noaptea trecută”, a declarat miercuri, pentru Mediafax, Mirela Grosu, managerul IRO Iaşi.

Incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri în staţia de sterilizare, aflată la ultimul etaj. 18 pacienţi au fost mutaţi la alte unităţi medicale, iar pompierii au reuşit, după şase ore, lichidarea focului.

Reprezentanţii ISU Iaşi au precizat că Institutul nu avea autorizaţie de securitate la incendiu.

Cele mai citite

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...
Ultima oră
Pe aceeași temă