Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Încep lucrările pentru consolidarea și modernizarea clădirii ASE

Încep lucrările pentru consolidarea și modernizarea clădirii ASE

Ministerul Dezvoltării a semnat luni contractul de finanţare pentru consolidarea, reabilitarea şi modernizarea corpului C2 (B), S+P+3E, săli de curs, de la Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti.

Rl online 0 comentarii

Valoarea totală a proiectului este de 23.855.619 de lei, iar perioada de implementare este de 5 ani şi 2 luni.

Finanţarea investiţiei este asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa Prioritară 10 (Îmbunătăţirea infrastructurii educaţionale), Prioritatea de investiţii 10.1 (Investiţiile în educaţie şi formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competenţe şi învăţare pe tot parcursul vieţii prin dezvoltarea infrastructurilor de educaţie şi formare), Obiectivul specific 10.3 (Creşterea relevanţei învăţământului terţiar universitar în relaţie cu piaţa forţei de muncă şi sectoarele economice competitive).
 

Comentarii

loading...