11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSocialIncidența pandemiei în București a scăzut sub 1 la mie. Elevii ar...

Incidența pandemiei în București a scăzut sub 1 la mie. Elevii ar trebui să revină în clase

Rata de incidență, în Capitală, a infectării cu Covid este, luni, 17 mai 2021, de 0,94 la mie, a transmis, luni dimineață, Direcția de Sănătate Publică (DSP) a Municipiului București.

“17.05.2021 – ora 10:00 – valoarea de 0.94”, se precizează pe site-ul DSP.

Întrucât incidența pandemiei a coborât sub 1 la mie, ar urma ca în toate școlile din Capitală, în ziua de marți, 18 mai, elevii să se prezinte fizic în clase.

Pentru a reglementa această procedură, în cursul zilei de luni, 17 mai, ar urma să fie emis un ordin al ministrului Educației, prof. univ. Sorin Cîmpeanu.

Rata de incidență ar urma să fie luată în calcul de acum înainte în fiecare zi, pentru a stabili cum se desfășoară cursurile (fizic sau online) în ziua următoare, în fiecare județ al României.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Coaliția ar fi decis să meargă cu candidați separați pentru Primăria Capitalei

Coaliţia PSD - PNL a decis să meargă cu candidaturi separate la funcţia de primar general al Capitalei, respectiv Gabriela Firea (PSD) şi Sebastian...

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
Ultima oră
Pe aceeași temă