Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Când se fac înscrieri la grădiniță în anul 2020

Ministerul Educației și Cercetării a anunțat programul după care se fac înscrieri la grădiniță în anul 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Înscrierile la grădiniţă pentru anul şcolar 2020 - 2021 se vor face în două etape, acestea fiind 8 iunie - 3 iulie şi 20 iulie - 10 august 2020, a anunțat Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

După cele două etape de înscriere se vor putea face reînscrieri, care sunt programate în perioada 25 mai - 5 iunie 2020.

"Reînscrierile se pot efectua şi prin poştă electronică, telefonic sau fax. Pentru înscriere, părinţii pot comunica unităţii de învăţământ prin poştă electronică, telefonic sau fax datele necesare pentru a fi introduse în aplicaţia specifică din Modulul SIIIR - Înscriere la grădiniţă 2020-2021. Ocuparea locurilor libere, după finalizarea procesului de reînscriere, se va face cu respectarea prevederilor din legislaţia în vigoare şi, cu precădere, în acest an şcolar, a prevederilor Legii nr. 56/2019, asigurând cuprinderea tuturor copiilor de 5 ani în grupa mare, ca parte a învăţământului general obligatoriu", a anunțat Ministerul Educației și Cercetării (MEC).

Comentarii

loading...