Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Înscrierile la clasa pregătitoare şi la grădiniţă se pot face online

Înscrierile pentru clasa pregătitoare şi pentru grădiniţă se pot realiza online, conform unui calendar stabilit de Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC).

Mihai Diac 0 comentarii

Această informație este prezentată de secretarul de stat Luminiţa Barcari, publicată pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB).

Potrivit acestei surse, evaluarea psihosomatică a copiilor, care era necesară până acum în vederea înscrierii în clasa pregătitoare, va fi înlocuită, în anul 2020, cu o declaraţie pe proprie răspundere semnată de părinţi sau de tutori legali şi de o fişă completată de grădiniţa pe care au frecventat-o copiii.

Comentarii

loading...