11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSocialÎntârziați mereu? Ce vi se întâmplă din cauza acestui „cusur”!

Întârziați mereu? Ce vi se întâmplă din cauza acestui „cusur”!

Aceste lucruri îi ajută să aibă o tensiune mai scăzută, un risc scăzut de a face boli cardiovasculare, risc scăzut de atacuri cerebrale, dar și risc scăzut de a suferi de depresie. Iar toate acestea pot contribui la creșterea speranței de viață.

Studiile în domeniu arată că oamenii care întârzie nu o fac în mod intenționat, ci pur și simplu au o percepție cu totul diferită asupra timpului, estimează, greșit, că au timp suficient. 

 Această perspectivă optimistă asupra timpului poate conduce la o stare de sănătate mai bună și la un risc scăzut de deces.

Potrivit cercetărilor Asociației Americane de Psihologie, oamenii care întârzie sunt mai creativi, nu duc niciodată lipsă de idei și sunt angajați valoroși pentru orice companie, chiar dacă nu ajung la fix la program.

De asemenea, pasiunea pentru o activitate te face să pierzi noțiunea timpului, dar este și calea spre success în domeniul unde activezi.

Cele mai citite

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...

ONG-urile nu au tratament preferențial, trebuie să raporteze ce fac cu banii ca și societățile comerciale

Organizațiile neguvernamentale (ONG) nu beneficiază de un tratament preferențial ci, dimpotrivă, trebuie să raporteze ce fac cu banii, așa cum sunt obligate și societățile...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă