10.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSocialInteligenta unor sisteme de sonorizare si adresare publica e iramplasabila

Inteligenta unor sisteme de sonorizare si adresare publica e iramplasabila

Conferintele de afaceri, simpozioanele nationale si internationale sau pur si simplu sedintele de training cu public numeros utilizeaza astazi solutiile moderne, iar aici ne referim la sisteme de sonorizare si adresare publica considerate ca fiind unele dintre cele mai complexe echipamente electronice.

Caracteristicile sistemului sunt foarte importante, chiar daca discutam despre claritatea mesajului transmis, aspectul si integrarile avansate ale sistemului, insa vom acorda prioritate pentru o reteta de succes, urmatoarelor caracteristici:

– Claritate excelenta a mesajelor;

– Posibilitatea de inregistrare;

– Polivalenta sistemului pentru discutii;

– Configurarea unui numar cat mai mare de unitati;

– Comunicarea si interconectarea cu alte module de sonorizare, de intelegere si de ilustrare a discutiilor;

– Posibilitatea de utilizare atat in regim static, cat si dinamic a echipamentelor.

Pe langa respectarea acestor prime principii, compania Helinick, lider de piata ca integrator de sisteme de siguranta si securitate ofera solutii avansate, adaptate tehnologiilor digitale si automatizarii viitorului, dispunand de cele mai intuitive echipamente pentru oferirea conditiilor optime tuturor tipurilor de intalniri.

Solutiile inteligente pentru o organizare de succes

Locatiile de dimensiuni mari necesita o mai mare atentie asupra complexitatii sistemului de sonorizare fiind canalul principal al transmiterii informatiei.

In cazul conferintelor de consiliu, a prelegerilor si a demonstratiilor din institutiile statului sau din cele private, focusul receptorilor este indreptat intr-o singura directie, pentru alte cazuri si nivelul solutiilor se ramifica.

Ne displace momentul in care ne impiedicam de manunchiul bogat in cabluri ale sistemelor si ale microfoanelor, suntem rapid distrasi de sunetele din exterior si ne pierdem atentia daca volumul mesajului transmis este acoperit de vorbele participantilor, lucruri pe care sistemele performante despre care discutam le fac uitate foarte eficient.

Mai mult, extinderea discutiilor, meeting-urilor si a sedintelor pot lua amploare, iar invitatii pot fi de diferite nationalitati, fiecare dintre ei cu intentia concreta de a asimila informatii indiferent de limba in care se comunica, iar solutiile sunt la indemana oricui prin prezenta traducerilor audio in mod preferential.

Sa nu uitam de interactionarea cu publicul si chiar obtinerea unor decizii finale sau a simplului feedback din partea invitatilor prin sistemul inteligent de contorizare a voturilor in timp real prin simple actiuni.

La nivel global, aceste sisteme au devenit din ce in ce mai prezente in toate institutiile unde se realizeaza astfel de evenimente, renuntand usor usor la metodele clasice si greoaie sau la cautarea continua a salilor ce pot oferi o acustica favorabila, fiind o alegere mai mult decat eficienta si bucurandu-se de o constanta atentie din randul studentilor prezenti in amfitatre de foarte mari dimensiuni, participantilor la evenimente politice sau interesatilor de discursuri motivationale organizate de speakeri de pretutindeni.

De asemenea, latura estetica si sentimentul de profesionalism pe care-l ofera o astfel de organizare, in care atentia este captata de claritatea si tonalitatea vocii, de sistemele multimedia de demonstrare si exemplificare a subiectului si de modalitatile de interactiune in discutie formeza un arsenal foarte bogat de elemente care din punct de vedere tehnic sunt pregatite sa faca fata oricarei cerinte.

Exista o multitudine de avantaje prin utilizarea unor sisteme de sonorizare si adresare publica, insa cei mai pregatiti pentru oferirea asistentei si a detaliilor tehnice sunt chiar cei ce formeaza echipa Helinick, puteti vizualiza website-ul oficial http://www.helinick.ro/ si tot acolo aveti si sectiunea cu datele de contact.

 

Cele mai citite

Ozzy Osbourne şi Mary J. Blige, printre artiștii ce vor fi incluși în Rock & Roll Hall of Fame în 2024

Anul acesta, Rock & Roll Hall of Fame își deschide porțile pentru o nouă serie de legende din lumea muzicală, printre care se numără...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...

FOTO. Anca Dumitra, Gianina din “Las Fierbinți”, a făcut marele anunț! Ce se întâmplă cu actrița

Anca Dumitra, cunoscută pentru rolul său ca „Gianina” în popularul serial de la Pro TV "Las Fierbinți", a făcut marele anunț: este însărcinată cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă