14.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Investițiile începute de Firea trebuie continuate, susțin consilierii USR PLUS

Mai multe investiții începute în București pe timpul mandatului primarului Gabriela Firea trebuie continuate, sunt de părere consilierii generali ai USR PLUS.

Consilierii generali USR PLUS au transmis un comunicat de presă în care prezintă „cinci priorități pentru bugetul Bucureștiului în anul 2021”. Prima idee de pe această listă de priorități o reprezintă „investițiile inițiate în Doamna Ghica (Pasaj) și în Prelungirea Ghencea (Supralărgire)”.

„Cele două șantiere începute de fosta administrație în mod iresponsabil, fară a dispune de resursele financiare pentru a le finaliza, crează în acest moment un disconfort major locuitorilor capitalei, blocajele de trafic și cantitățile uriașe de praf generate de lucrări fiind la ordinea zilei. Cum oportunitatea nu mai poate face obiectul discuției, dat fiind că lucrările sunt deja începute, nu există o altă soluție decât continuarea acestora, chiar și în condițiilele crizei financiare serioase pe care municipalitatea o traversează”, precizează comunicatul de presă al consilierilor USR PLUS.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă