15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăIoan Neculaie va fi eliberat condiţionat

Ioan Neculaie va fi eliberat condiţionat

Ioan Neculaie a stat după gratii în ultimele şase luni după ce a fost condamnat într-un dosar în care a fost acuzat de încălcarea regimului armelor şi muniţiilor. 

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Braşov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an şi sase luni, prin contopirea a două sentinţe cu suspendare, pentru omor din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi munţiilor.

Omul de afaceri Ioan Neculaie a fost prins în noiembrie la Giurgiu, în timp ce încerca să treacă graniţa. Fostul patron al FC Braşov era căutat pentru a fi dus în arestul poliţiei Braşov, după ce Curtea de Apel a dat o sentinţă de doi ani de închisoare cu executare, pentru infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor.

Ioan Neculaie a fost închis pentru că, în timp ce se afla la vânătoare, a tras câteva focuri de armă spre cauciurile maşinii sale, nervos pe şoferul său.

 Pe lângă sentinţa de doi ani, Ioan Neculaie a fost obligat să achite şi suma de 3000 de lei, cheltuieli de judecată.

Ioan Neculaie deţine fabrica de autocamioane Roman S.A. În urmă cu mai mult de doi ani, a renunţat la echipa de fotbal FC Braşov, pe care o finanţa din 1999. În 2010, averea lui Ioan Neculaie era estimată la suma de 80-82 milioane de euro.

Cele mai citite

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă