Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Iohannis vrea timp de gândire pe tema pensiilor speciale

Iohannis vrea timp de gândire pe tema pensiilor speciale

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că se va gândi înainte să promulge sau nu legea care reduce drastic pensiile speciale.

Mihai Diac 0 comentarii

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că trebuie să se mai gândească înainte să decidă dacă va promulga sau nu legea care diminuează pensiile speciale, prin impozitarea lor cu până la 85 la sută.

"În esenţă, este o măsură care trebuie bine judecată. Când ajunge la mine, o să mă exprim atunci, fiindcă vreau să citesc în detaliu înainte să fac o afirmaţie publică", a precizat, joi, președintele Klaus Iohannis.

Șeful statului a sugerat însă că ar fi tentat să decidă promulgarea legii, întrucât pensiile fac parte din venitul unei persoane, iar venitul trebuie impozitat.

"Noi, acum câţiva ani de fapt, am introdus impozitarea pe venit global ca o măsură de echitate socială, după care s-a renunţat uşor-uşor din motive evident electorale la acest impozit pe venit global", a spus, joi, șeful statului. 

Comentarii

loading...