Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

IPJ Bihor, record absolut în bilanțul activității: toți cei vinovați de fapte penale, descoperiți

IPJ Bihor, record absolut în bilanțul activității: toți cei vinovați de fapte penale, descoperiți

Poliţiştii bihoreni au identificat, anul trecut, autorii tuturor infracţiunilor de mare violenţă, precum şi toţi şoferii care au părăsit locul faptei în cazul accidentelor cu victime, a declarat șeful IPJ Bihor, Alin Haniș, la bilanţului activităţii în 2017.

Rl online 0 comentarii

Potrivit şefului IPJ Bihor, la infracţiuni contra vieţii, în cursul anului 2017, nu s-a înregistrat niciun caz de lovituri cauzatoare de moarte, tentativele de omor au scăzut cu 15,4 % şi s-au înregistrat şase infracţiuni de omor, similar anului 2016, informează Agerpres.

"Toate faptele de mare violenţă sesizate în 2017 au fost soluţionate prin identificarea autorilor. Au fost identificaţi în procent de 100% autorii infracţiunilor de mare violenţă - omor, tentativă de omor, vătămări corporale grave", a precizat Haniş.

Potrivit bilanţului IPJ Bihor, în 2017, comparativ cu anul anterior, au scăzut infracţionalitatea contra persoanei (cu 3,8%) infracţionalitatea în şcoli şi în proximitatea acestora (cu 27%) infracţionalitatea în domeniul arme, materii explozive şi substanţe periculoase (cu 8%), infracţionalitatea stradală sesizată (în mediul urban cu 4,15%, în mediul rural cu 3,19%), infracţionalitatea economică (de la 625 la 515 infracţiuni economice constatate).

Totodată, în anul 2017 s-a înregistrat o scădere a numărului de accidente rutiere grave, cu 14,43%, (de la 201 în 2016 la 172), precum şi a numărului de persoane decedate, cu 28,9% (de la 45 la 32), şi a celor rănite grav, cu 7,03% (de la 185 la 172). În perioada analizată, au fost identificaţi toţi conducătorii auto, respectiv 49, care au părăsit locul faptei în cazul accidentelor cu victime, a precizat şeful IPJ Bihor.

Comentarii

loading...