Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

ISU Galați a primit în dotare motociclete pentru paramedici

ISU Galați a primit în dotare motociclete pentru paramedici

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) al județului Galați a primit două motociclete pentru paramedici, în valoare totală de 70.000 de euro.

Mihai Diac 0 comentarii

Două noi motociclete echipate cu dispozitivele medicale necesare acordării extrem de rapide a primului ajutor (defibrilator semi-automat, balon de resuscitare, trusă cu laringoscop, aspirator de secreții și geantă medicală de urgență) au intrat în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Eremia Grigorescu” al județului Galați.

Cele două motociclete vor fi dotate cu dispozitive de avertizare sonoră și luminoasă și cu sisteme speciale de comunicații.

Pentru a putea folosi cele două motociclete, zece paramedici SMURD au beneficiat de cursuri specifice de perfecționare pentru conducerea în condiții periculoase și au primit zece seturi complete de echipamente de protecție moto, tip vară / iarnă.

Acest program a fost demarat inițial în București de către Fundația pentru SMURD, prin achiziționarea primelor două motociclete cu ajutorul fondurilor strânse în urma unei campanii de redirecționare a 2 la sută din impozitul pe venit.

Comentarii

loading...