Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Jandarmii au capturat vipere în curtea unei pensiuni din Maramureș

Jandarmii montani din oraşul Cavnic au acordat sprijin pentru prinderea unor vipere intrate în incinta unei pensiuni turistice din satul Budeşti (Maramureș).

Mihai Diac 0 comentarii

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Maramureș a anunțat pe Facebook că aceasta a fost "o altfel de misiune", mai ales pentru că viperele sunt animale ocrotite și nu e permis să fie omorâte.

"În cursul zilei de astăzi, jandarmii montani de la Cavnic au fost solicitaţi să intervină la o cabană din apropierea localităţii Budeşti, deoarece proprietarii au observat în curte mai mulţi şerpi. Ajunşi la adresa indicată, jandarmii împreună cu doi voluntari din Baia Mare, Cristina şi Gabriel, au descoperit trei vipere din specia Vipera berus, care apoi au fost ridicate din acel loc şi eliberate în natură, în zona Munţilor Gutâi. Viperele din această specie sunt protejate", a anunțat, marți, un comunicat al IJJ Maramureş.

 

Comentarii

loading...