Raluca Turcan

Raluca Turcan

Jumătate dintre solicitanții de ajutor social au fost trimiși la muncă, anunță Raluca Turcan

Aproximativ 4600 de oameni, adică Jumătate dintre solicitanții de ajutor social care au fost verificați de Ministerul Muncii, au fost "îndrumați" spre un loc de muncă, a anunțat, miercuri, ministrul Raluca Turcan.

Mihai Diac 0 comentarii

Jumătate dintre solicitanții de ajutor social care au fost verificați de Ministerul Muncii au fost trimiși la muncă, a anunțat, miercuri, ministrul Raluca Turcan.

Potrivit ministrului Muncii, peste 9.000 de beneficiari de venit minim garantat au fost consiliaţi de echipele Agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă (AJOFM), iar dintre aceştia, 4.600 de beneficiari de venit minim garantat apţi de muncă au fost îndrumaţi către locuri de muncă potrivite cu  pregătirea lor profesională.

"4.600 de beneficiari de venit minim garantat apţi de muncă au fost îndrumaţi către locuri de muncă potrivit pregătirii lor profesionale, dintre care 1.130 de persoane au primit dispoziţii de repartizare, ceea ce înseamnă că au posibilitatea ocupării unui loc de muncă", a precizat ministrul Muncii, Raluca Turcan.

Comentarii

loading...