Foto Arhiva

Foto Arhiva

Kevin Smith, aproape de moarte după ce a suferit un atac de cord ''foarte grav''

Actorul, regizorul şi producătorul Kevin Smith a anunţat că a fost foarte aproape de moarte din cauza unui "atac de cord foarte grav", relatează luni Press Association.

Rl online 0 comentarii

Smith, în vârstă de 47 de ani, spune că nu s-ar mai afla în viaţă dacă nu ar fi mers la spital.

"După primul show din această seară, am avut un atac de cord foarte grav. Medicul care mi-a salvat viaţa mi-a spus că am avut artera descendentă anterioară 100% blocată. Dacă nu aş fi anulat două spectacole ca să merg la spital aş fi murit în noaptea asta. Dar deocamdată încă respir", a postat el pe Twitter.

El a însoţit postarea cu un selfie în care apare în îmbrăcăminte de spital şi i se pot vedea tuburi pe faţă şi pe piept.

Smith ar fi urmat să susţină două spectacole la Alex Theatre, din Glendale, California, pe 25 februarie, la orele 06:00 PM şi 09:00 PM.

Show-ul "Kevin Smith Live!" a fost promovat drept unul "tăcut, dar mortal", în care Kevin Smith "spune poveşti interminabile care se vor amuzante".

"Dacă vă place comedia la livră nu aveţi cum să daţi greş cu acest nesăbuit vorbăreţ (...) care vorbeşte despre viaţă, benzi desenate, filme şi multe altele!", se mai menţionează pe afişul spectacolului.

Comentarii

loading...