13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSocialKit-ul pentru curățenie rapidă

Kit-ul pentru curățenie rapidă

Despre curățenie, numai de bine…însă mai toți considerăm această activitate a fi o corvoadă. Dar dacă ar fi să vedem strict beneficiile pentru sănătate, studiile arată că 50 până la 80% dintre bolile care au legătură cu alimentația provin din locul în care se păstrează curățenia acolo unde consumi alimente (acasă, la muncă, în restaurant etc.)  

Așa că noi am venit cu 2 sfaturi de care să ții cont atunci când faci curățenie.

1. Bucătăria este acel loc magic în care prepari tot ce-ți place. Însă știai că este un loc la fel de mult-iubit și de către bacterii? Studiile au demonstrat că bucătăria atrage mai multe micro-organisme dăunătoare decât baia, ceea ce înseamnă că trebuie să ai mare grijă cum cureți această încăpere.

Sfat: când faci curățenie în bucătărie, asigură-te că înlături murdăria din toate colțurile, inclusiv cele mai puțin vizibile, cum ar fi spațiile dintre obiectele de bucătărie. Când vine vorba despre aragaz și faianță, cea mai bună modalitate de a le prelungi viața este să le cureți de fiecare dată când observi că s-au pătat.

Un produs care te ajută să îndepărtezi grăsimea și petele, chiar și în cazul în care acestea s-au încrustat, este degresantul pentru aragaz şi faianţă Asevi. Formula sa concentrată elimină complet și fără efort depunerile de grăsime, chiar și pe cele mai dificile. Eficienţa degresantului, combinată cu ușurința de a elimina depunerile de grăsime și cu o proaspătă aromă de citrice fac curățarea mult mai ușoară și mai plăcută, indiferent de suprafață (aragaz, cuptor, plită, hotă, gresie, mobilier de bucătărie etc).

2. Ștergerea geamurilor este întotdeauna o provocare, pentru că, oricât te-ai strădui, parcă lumina soarelui îți arată că nu sunt îndeajuns de clare și curate.   

Sfat: înarmează-te cu o racletă de bună calitate și cu un produs eficient care să îți păstreze ferestrele curate pentru o perioadă îndelungată. Soluţia pentru diverse suprafeţe Asevi curăţă și dă strălucire fără a lăsa urme. În plus, se usucă rapid și lasă o mireasmă proaspătă. Este un produs care poate fi folosit pe o multitudine de suprafețe precum cristal, geamuri, uși, ecrane, mobilier din plastic, lămpi etc.

 

 

Cele mai citite

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...

Preliminarii EURO U21. Naționala de tineret, victorie in extremis în Armenia

Selecționata Under 21 a României s-a impus cu 1-0 pe terenul Armeniei, grație unui gol marcat în minutul 90, și continuă cursa de calificare...
Ultima oră
Pe aceeași temă