Laura Codruţa Kovesi, în doliu. Ioan Lascu, tatăl procurorului-șef DNA, a încetat din viață

Laura Codruţa Kovesi, în doliu. Ioan Lascu, tatăl procurorului-șef DNA, a încetat din viață

Ioan Lascu, tatăl procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Laura Codruţa Kovesi, a murit, joi, la vârsta de 70 de ani.

Rl online 0 comentarii

Procurorul Ioan Lascu, tatăl procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, s-a stins din viaţă, joi, la un spital din Târgu Mureş unde era internat de mai multe zile. Lascu a condus timp de treizeci de ani Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, iar între 1980 şi 2010 a fost prim-procuror. , informează cotidianul evz.ro

Procurorul Ioan Lascu era internat într-un spital din Târgu Mureş de mai multe zile, la secția Chirurgie, iar în cursul zilei de joi a decedat.

Acesta avea 70 de ani, iar apropiaţii spun că era bolnav de câţiva ani de zile. Deocamdată, nu se cunosc detalii cu privire la înmormântare, însă aceasta va avea loc la Mediaş, judeţul Sibiu, acolo unde locuia. 

Ioan Lascu este tatăl procurorului şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Koveşi, şi a condus timp de treizeci de ani Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş. În perioada 1980-2010, Lascu a fost prim-procuror.

Fostul procuror a fost internat, înainte de Crăciun, în stare foarte gravă, decompensat, la Secția de Chirurgie a Spitalului de Urgență din Târgu Mureș. Laura Kovesi a stat alături de tatăl ei încă de la ora 6 dimineața, potrivit unor surse din spital, citate de Evenimentul Zilei.

Comentarii

loading...