15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialLoteria Română invită jucătorii la câștig

Loteria Română invită jucătorii la câștig

Tragerile Loto organizate de Loteria Română pentru ziua de joi, 3 decembrie, pot aduce premii excepționale pentru jucători.

La Joker, categoria I, este în joc un report în valoare de circa 14,36 milioane lei (peste 2,94 milioane de euro). La categoria a II-a se înregistrează un report de peste 745.400 de lei (aproximativ 153.000 de euro) la care se adaugă câte un autoturism DACIA LOGAN pentru fiecare variantă câștigătoare la această categorie. La Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 532.400 de lei (peste 109.200 de euro).

La Loto 6/49 se înregistrează la categoria I un report în valoare de circa 6,77 milioane lei (peste 1,38 milioane de euro), iar la Noroc este în joc un report cumulat în valoare de peste 1,88 milioane de lei (aproximativ 386.000 de euro).

La Loto 5/40 se înregistrează la categoria I un report în valoare de peste 644.100 de lei (aproximativ 132.100 de euro), la care se adaugă câte un autoturism DACIA LOGAN pentru fiecare variantă câștigătoare la această categorie. La Super Noroc, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 20.100 de lei.

Loteria Română anunță că valoarea unui autoturism DACIA LOGAN oferit ca premii este de 45.324,70 lei, iar acordarea câştigurilor în autoturisme se va face în ordinea cronologică a revendicării câştigurilor, în limita numărului de autoturisme disponibile.

Cele mai citite

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...

Anunț de ultimă oră al Federaţiei Germane de Fotbal! Ce se întâmplă cu selecționerul Julian Nagelsmann

Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a anunțat că i-a prelungit contractul selecționerului Julian Nagelsmann până în anul 2026. „Este o decizie care vine din suflet....

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă