13.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSocialLoteria Română vrea să cumpere echipamente de monitorizare

Loteria Română vrea să cumpere echipamente de monitorizare

Compania vrea să cumpere ”servicii de monitorizare a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei inclusiv mentenanţa acestora cu înlocuirea pieselor şi echipamentelor defecte, existente în spaţiile CNLR-SA la nivel naţional”.

Prestarea serviciilor, inclusiv mentenanţa acestora şi înlocuirea pieselor şi echipamentelor defecte, ar urma să aibă loc în 1.015 unităţi.

Din acestea, există un număr de 981 unităţi existente la nivel naţional şi un număr de 34 unităţi noi pentru care se estimează a fi necesară prestarea serviciilor de monitorizare pe parcursul unui an.

Ofertanţilor li se impune/solicită să aibă o medie a cifrei de afaceri generale de minimum 5 milioane lei pentru ultimele 3 exerciţii financiare 2016, 2017 si 2018.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 15 ianuarie 2020.

Cele mai citite

Traficul rutier restricționat în Pasajul Unirii din Capitală. Un motociclist a intrat în peretele pasajului

Traficul rutier este restricţionat marţi seară în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers către bd. Mărăşeşti, după ce un motociclist a intrat...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă