Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Luminițele festive nu vor fi aprinse miercuri seară în Capitală pe traseul convoiului funerar

Luminițele festive nu vor fi aprinse miercuri seară în Capitală pe traseul convoiului funerar

Luminițele festive de sărbători nu vor fi aprinse miercuri seară, în București, pe traseul pe care va trece convoiului funerar al Regelui Mihai, iar drapelul național va fi arborat în bernă, a precizat primarul general Gabriela Firea.

Iulian Budușan 0 comentarii

"În semn de respect față de Majestatea Sa Defunctă, am luat decizia ca pe traseul convoiului funerar să nu fie aprinse luminile decorative de sărbători. De asemenea, de-a lungul traseului este arborat drapelul național în bernă", a scris, pe Facebook, Firea.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai este adus miercuri seară de la Castelul Peleș la Palatul Regal din București.

Toți cei care vor dori să depună flori și să se închine la catafalcul fostului suveran vor putea veni la Sala Tronului de la Palatul Regal miercuri, între orele 21,00 și 24,00, joi — între orele 8,00 și 22,00 și vineri — între orele 8,00 și 22,00.

Comentarii

loading...