Magdalena Șerban, suspecta crimei de la metrou, acuzată și de ultraj

Magdalena Șerban, suspecta crimei de la metrou, acuzată și de ultraj

Magdalena Șerban, principala suspectă în cazul crimei de la metrou, din 12 decembrie, va fi acuzată și de ultraj, după ce în urmă cu două zile ar fi agresat doi gardieni de la Spitalul Penitanciar Jilava. Ea a contestat arestul preventiv.

Iulian Budușan 0 comentarii

Magdalena Şerban, arestată preventiv după ce ar fi ucis o tânără, aruncând-o în faţa metroului, încercând, fără succes, să facă acelaşi lucru cu o altă fată, este acuzată că ar fi ameninţat cu moartea două angajate ale Spitalului Penitenciar Jilava, acolo unde este deţinută.

 "E vorba de ameninţare. Ea era în cameră. În data de 18 decembrie, persoana privată de libertate în vârstă de 36 de ani, arestată preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, fără un motiv anume, a adresat injurii şi ameninţări cu moartea asupra două agente supraveghetor de pe secţia de deţinere. Conform dispoziţiilor legale, s-a procedat la anunţarea conducerii unităţii, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate, Parchetului de pe Tribunalul Ilfov pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, conform art 275 Cod Penal. E vorba de mijloace de comunicare directă", a declarat Denisa Ene, reprezentant al Penitenciarului Jilava, pentru Mediafax.

La momentul transmiterii ştirii, Magdalena Şerban este în faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi de la Curtea de Apel Bucureşti, aceasta contestând arestarea preventivă.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis, săptămâna trecută, arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a Magdalenei Şerban, femeia care a împins o tânără de 25 de ani în faţa metroului, la staţia Dristor 1, aceasta decedând în urma impactului. Atacul a avut loc marţi, în jurul orei 19.45. După ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul.

Anterior, în aceeaşi zi, în jurul ore 15.35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, femeia a împins o altă tânără spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie, fata reuşind să opună rezistenţă şi să fugă.

Magdalena Şerban va fi supusă unei expertize psihiatrice în urma căreia se va stabili dacă a avut discernământ în momentul producerii faptelor.

Comentarii

loading...