Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Foto Arhiva

MAI a alocat 7 milioane de lei pentru reabilitarea a 250 posturi de poliţie din mediul rural

Şeful Poliţiei Române, Cătălin Ioniţă, a anunţat, luni, că Ministerul Afacerilor Interne a alocat în luna februarie, 2 milioane de lei pentru reabilitarea sediilor secţiilor de poliţie din Bucureşti şi suma de 7 milioane de lei pentru 250 posturi de poliţie din mediul rural.

Rl online 0 comentarii

"Până la sfârşitul lunii martie, vom încheia un acord cadru cu durată de patru ani prin care se vor achiziţiona veste antiglonţ şi antiînjunghiere, este vorba despre 70.000 de bucăţi, căşti antiglonţ cu vizor 1.000 bucăţi şi scuturi antiglonţ 370 de bucăţi. Nevoia reabilitării unor sedii de poliţie, atât în mediul rural, cât şi în cel urban, în luna februarie au fost atribuite 9 milioane de lei, 7 milioane dintre acestea pentru reabilitarea unor posturi de poliţie, vorbesc de cel puţin 250 de sedii de poliţie, iar 2 milioane de lei pentru secţii din Capitală. Nevoia de mijloace de mobilitate. Şi aici există o achiziţie centralizată la nivelul MAI, iar Poliţiei Române îi va reveni un număr semnificativ de autospeciale, în jur de 800 de bucăţi", a declarat Cătălin Ioniţă, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că pe data de 17 martie va fi organizat un concurs pentru angajarea de noi psihologi în cadrul Poliţiei Române, în şase unităţi judeţene.

"Cunoaşterea personalului are două paliere rolul psihologului de unitate care poate avea la îndemână o fişă a angajatului, pentru a identifica mai bine comportamente potenţial deviante. E important să angajăm mai mulţi psihologi şi am început acest demers. Pe 17 martie va fi un concurs pentru angajare a specialiştilor psihologi în şase unităţi, respectiv judeţele Buzău, Bihor, Harghita, Ilfov, IGPR şi şcoala de agenţi poliţie Vasile Lascăr din Câmpina. În plus, suntem într-un proces de evaluare a necesarului de teste psihologice care să răspundă nevoilor instituţionale, după finalizare urmând a fi demarată procedura de achiziţie", a conchis şeful IGPR.

Comentarii

loading...