Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai multe proiectile explozibile, găsite în gospodăriile unor sate

Mai multe proiectile explozibile, găsite în gospodăriile unor sate

Cinci proiectile de artilerie explozive au fost descoperite în ultima săptămână, de localnici din Scânteia, Bucu şi Săveni, în timp ce efectuau lucrări agricole şi de igienizare.

Rl online 0 comentarii

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, slt. Lăcrămioara Chirea, două dintre proiectile, de calibru 76 mm, respectiv 152 mm, au fost descoperite de cetăţeni din comunele Scânteia şi Bucu în timp ce efectuau lucrări agricole şi de igienizare în gospodării.
Totodată, joi după amiază un alt apel a semnalat prezenţa unor elemente de muniţie la groapa de gunoi a comunei Săveni. "Echipa pirotehnică s-a deplasat la faţa locului, unde pirotehnişti au identificat trei proiectile explozive de artilerie, de calibru 152 mm, în toate cazurile muniţia descoperită fiind ridicată, transportată şi depozitată în vederea distrugerii în condiţii de siguranţă", a mai precizat sursa citată. 

Comentarii

loading...