Foto Arhiva

Foto Arhiva

Maramureş: Fetiţă de cinci ani, găsită moartă de sora ei

O fetiţă în vârstă de 5 ani din municipiul Baia Mare a fost găsită moartă de sora ei în vecinătatea imobilului în care locuieşte familia.

Rl online 0 comentarii

Surse din cadrul anchetei susţin că, cel mai probabil, micuţa a fost violată şi apoi omorâtă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, însoţiţi de echipe din cadrul IPJ Maramureş, se află la faţa locului pentru a cerceta zona şi a identifica probe.

Bunica micuţei a declarat presei că aceasta a dispărut de acasă luni în jurul prânzului, în timp ce mama ei spăla casa scărilor din imobil, iar trupul neînsufleţit al fetiţei a fost găsit de sora acesteia, în vârstă de 17 ani.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat marţi, pentru Agerpres, că dispariţia fetiţei a fost semnalată la numărul 112 foarte târziu iar ulterior cadavrul a fost descoperit de sora minorei într-o clădire apropiată de domiciliul familiei.

"Tatăl fetiţei le-a precizat procurorilor implicaţi în cercetarea cazului şi poliţiştilor că fetiţa a dispărut luni, în jurul orei 15,00, iar semnalarea dispariţiei a fost făcută abia în jurul orei 23,30, foarte târziu din momentul constatării dispariţiei. (...) Cadavrul fetiţei a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare iar în urma necropsiei se va stabili cauza decesului. Rezultatele ar putea fi comunicate în cursul zilei de azi", a spus Florina Meteş.

Locul unde a fost găsit trupul fetiţei este în zona fostei clădiri administrative a Combinatului Cuprom Baia Mare (str. Electrolizei), locuită în majoritate de familii de romi care au fost mutate de primărie în ultimii ani de pe malul pârâului Craica.

Comentarii

loading...