19.1 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSocialMarius Nicoară, taxat dur de magistraţi, după ce a condus beat

Marius Nicoară, taxat dur de magistraţi, după ce a condus beat

Pentru că decizia judecătorilor nu a fost contestată, măsurile impuse au rămas definitive, potrivit unui document trimis de Tribunalul Bucureşti către Senatul României.

Potrivit documentului, pe parcursul termenului de supraveghere, Marius Nicoară trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Asociaţiei Filantropice Medical-Creştine Cluj-Napoca sau a Primăriei municipiului Cluj-Napoca, în afara cazului în care starea de sănătate nu i-ar permite acest lucru.

Tot în document sunt stipulate însă şi câteva interdicţii şi obligaţii care i-au fost impuse senatorului liberal.

“Inculpatul trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere:

– să se prezinte la Serviciul de Probaţiune de pe lângă Tribunalul Cluj, la datele fixate de acesta

– să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supraegherea sa

– să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile

– să comunice schimbarea locului de muncă

– să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

Dosarul în care Nicoară a fost trimis în judecată a fost întocmit în urma unui eveniment rutier produs în data de 28 noiembrie 2014, pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca.

“În jurul orei 23,45, inculpatul Nicoară Marius Petre a condus un autoturism pe strada Eugen Ionescu, pe sensul de mers către Calea Turzii, (…) iar în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13 nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de mașina din fața sa, producând un accident de circulație și intrând în coliziune cu un autovehicul care frânase pentru a efectua un viraj la stânga. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a martorului V.C.R. , conducătorul auto al mașinii cu care a intrat în coliziune și care a refuzat să depună plângere”, se preciza în comunicatul PÎCCJ.

Conform sursei citate, raportul de expertiză medico-legală a arătat că Nicoară avea la ora producerii evenimentului rutier o alcoolemie de circa 1,65 la mie.

Cele mai citite

Tesla reduce prețurile unor modele în Europa, după ce a anunțat reduceri și în SUA

Tesla reduce prețurile unor modele în Germania și în alte țări din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a declarat duminică un purtător de cuvânt,...

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit. Șapte persoane sunt date dispărute

Două elicoptere ale marinei japoneze s-au prăbușit în mare în timpul unui exercițiu de antrenament, iar mai mulți membri ai echipajului aflați la bord...

Compania de RCA a statului promisă de un an nu este nici acum înființată

După falimentul Euroins din martie 2023, ASF promitea măsuri mai dure pentru jucătorii din piață și înființarea unei companii românești de stat care să...
Ultima oră
Pe aceeași temă