Foto: MApN

Foto: MApN

Medicul militar care a relatat cât de gravă e situația la Suceava a fost infectat cu coronavirus

Ofițerul medic Mihai Mărginean, care a fost trimis să lucreze la Spitalul Județean din Suceava și a relatat pe internet cât de gravă este situația de acolo, a fost declarat pozitiv la coronavirus.

Mihai Diac 0 comentarii

Căpitanul dr. Mihai Alexandru Marginean (34 de ani), medic specialist ATI, a fost infectat cu noul coronavirus şi a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca.

Cu câteva zile mai înainte, imediat după ce a ajuns să lucreze la Spitalul Județean din Suceava, la Secția ATI, ofițerul medic făcuse o relatare cutremurătoare despre situația din acel spital.

"Toată știința e bună, dar dacă ești doar unul (+2 asistente +1 infirmieră) la 30 de astfel de bolnavi, orice conduită medicală oarecum adecvată sau pertinentă este doar o fantezie. Pregătiți-vă sufletește pentru decizii grele. Intr-o terapie cu 30 de bolnavi cu saturație sub 60% și 10 ventilatoare...pe cine intubăm???", scria, pe Facebook, Mihai Mărginean.

În cursul zilei de sâmbătă, 11 aprilie 2020, ofițerul a fost adus de la Suceava la Cluj și a fost internat în spital, ca pacient depistat cu coronavirus.

Comentarii

loading...