4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSocialMetoda "agresoarea de la metrou" se extinde la transportul în comun

Metoda “agresoarea de la metrou” se extinde la transportul în comun

Femeia din localitatea Şoimari, suspectată că vineri a ameninţat cu un cuţit o adolescentă de17 ani într-un autobuz care circulă pe raza municipiului Ploieşti, a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, Secţia Psihiatrie, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că măsura a fost luată în condiţiile în care femeia este diagnosticată cu schizofrenie, iar pe parcursul audierilor care au avut loc la Poliţia Ploieşti ”a avut un comportament specific persoanelor cu boli psihice”.

Mama unei tinere din Ploieşti a reclamat, vineri după-amiază, că fiica sa a fost ameniţată de o femeie, cu un cuţit, într-un autobuz din Ploieşti.

În urma cercetărilor şi după ce pe reţelele de socializare a fost făcută publică o fotografie a femeii, poliţiştii au depistat-o peprincipala suspectă.

Este o femeie de 44 de ani din Şomari, care a fost ridicată de la domiciliu, vineri seară şi dusă la audieri, la Ploieşti.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă