Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mihai Şora şi Asociaţia MagicCamp vor primi Premiul Cetăţeanului European pe 2018

Mihai Şora şi Asociaţia MagicCamp vor primi Premiul Cetăţeanului European pe 2018

Filozoful Mihai Şora şi Asociaţia MagicCamp vor primi Premiul Cetăţeanului European pe 2018, în urma deciziei juriului din Parlamentul European, pe baza voturilor date de un grup de europarlamentari.

Rl online 0 comentarii

Macovei a adăugat: „Acest premiu este o dovada modestă a muncii benevole şi de mare însemnătate pe care o face pentru viitorul liber şi democratic al Românei”.

Ea a anunţat că premiul va fi decernat şi Asociaţiei MagicCamp.

Ceremonia va avea loc pe 9 octombrie 2018, la Bruxelles.

În fiecare an, Parlamentul European acordă Premiul Cetăţeanului European unei persoane, unui grup ori asociaţii şi organizaţii care au avut reuşite excepţionale şi s-au implicat în activităţi de promovare a înţelegerii şi integrării cetăţenilor statelor membre UE, de cooperare culturală, proiecte legate de Anul European şi în activităţi care exprimă valorile Cartei drepturilor fundamentale a Uniunii Europene.

Comentarii

loading...