8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSocialMinisterul de Interne anunță 428 de dosare întocmite pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Ministerul de Interne anunță 428 de dosare întocmite pentru zădărnicirea combaterii bolilor

Totodată, poliţiştii şi jandarmii au depistat, în ultimele de 24 de ore, 6.777 de persoane care nu au respectat măsura privind restricţionarea circulaţiei. Acestor persoane le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 14.085.225 de lei.

GCS reaminteşte cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TEL VERDE – 0800.800.358, care nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor.

La Brăila, trei şoferi sunt cercetaţi penal pentru fals în înscrisuri şi uz de fals, după ce au minţit în declaraţia pe proprie răspundere că sunt angajaţi ai unor firme pentru a-şi justifica plecarea de la domiciliu, potrivit informaţiilor furnizate, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila. Poliţiştii brăileni au identificat în trafic trei şoferi, cu vârste cuprinse între 34 şi 62 de ani, din Brăila, în timp ce se deplasau cu autoturismele pe raza judeţului.

Aceştia le-au înmânat poliţiştilor adeverinţe de angajator emise de către administratorii unor societăţi comerciale, din care rezulta că sunt angajaţi ai acestora.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că şoferii în cauză – doi bărbaţi şi o femeie – nu figurează ca angajaţi ai societăţilor respective, iar pe numele lor poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă