Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul de Finanțe vrea să amâne dublarea alocațiilor pentru copii

Ministerul de Finanțe vrea să amâne dublarea alocațiilor pentru copii

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a anunțat că Guvernul analizează posibilitatea să se amâne dublarea alocațiilor pentru copii, în loc să fie dublate de la data de 1 august 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, întrebat dacă ar exista posibilitatea să fie amânată dublarea alocațiilor pentru copii, a răspuns "Bineînțeles!".

Ministrul Cîțu a făcut această precizare duminică, 7 iunie, la un post de televiziune, după ce a explicat că alocațiile pentru copii "ne costă 6,3 miliarde de lei" și că nu există resurse financiare pentru a fi dublate de la data de 1 august 2020.

Amintim că, acum o săptămână, PSD anunțase că Guvernul Orban este obligat să dubleze alocațiile pentru copii de la 1 august și să majoreze pensiile de la 1 septembrie 2020, întrucât ambele acțiuni reprezintă "un drept câștigat" de populația României.

Dacă alocațiile și pensiile nu vor fi majorate, PSD amenință că va depune o moțiune de cenzură contra Guvernului Orban. 

Comentarii

loading...