Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul de Interne are un deficit de personal de 13 la sută. Se țin concursuri pentru ofițeri

Ministerul de Interne are un deficit de personal de 13 la sută. Se țin concursuri pentru ofițeri

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a aprobat demararea procedurilor de concurs pentru trecerea agenților, a subofițerilor sau a maiștrilor militari în corpul ofițerilor.

Mihai Diac 0 comentarii

În urma aprobării acordate de ministrul Marcel Vela, "în perioada imediat următoare, la nivelul structurilor MAI se va identifica numărul de funcții care pot fi ocupate prin acest tip de concursuri, în funcție de necesitățile operative ale domeniului de activitate", precizează un comunicat transmis, luni, de Ministerul de Interne.

Decizia ministrului Vela a fost luată în urma unei analize realizate la nivelul conducerii MAI referitoare la deficitul de personal, care, la acest moment, se situează la circa 13 la sută. De exemplu, Poliția Română are un deficit de peste 14 la sută, Jandarmeria Română peste 10 la sută, Poliția de Frontieră circa 9 la sută, iar IGSU peste 10 la sută.

Comentarii

loading...