Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Inquam Photos

Foto: Inquam Photos

Ministerul de Interne cere prelungirea alegerilor după ora 21

Ministerul Afacerilor Interne solicită Biroului Electoral Central să dispună prelungirea programului la secțiile de vot după ora 21.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a solicitat Biroului Electoral Central să dispună prelungirea programului la secțiile de vot, în ziua de 27 septembrie, după ora 21.

Mesajul a fost transmis, duminică la amiază, președintelui Biroului Electoral Central (BEC), judecătorul George Florescu, de unul dintre secretarii de stat în MAI.

Ministerul de Interne propune această măsură din cauza faptului că, deși prezența la vot este doar de circa 35 la sută, la unele secții de votare s-au făcut cozi de așteptare în fața intrării, întrucât nu este permisă aglomerarea votanților în interiorul secțiilor de vot.

Comentarii

loading...