Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: IGSU

Foto: IGSU

Ministerul de Interne vrea să angajeze fete - pompier

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a anunțat că, din anul 2020, la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă vor fi admise și fete.

Mihai Diac 0 comentarii

Potrivit unui anunț postat pe internet, miercuri, de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” din Boldești urmează să primească, la concursul de admitere, și fete, nu doar băieți.

Prima serie de școlarizare care va include și fete este cea care va începe cursurile în anul 2020. Pentru această serie, cererile de înscriere la concursul de admitere trebuie depuse la sediile Inspectoratelor județene pentru Situații de Urgență, până la data de 15 noiembrie 2019.

La Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldeşti sunt scoase la concursul de admitere 300 de locuri, iar studiile se vor desfășura în perioada februarie - decembrie 2020. Înscrierea candidaților la examen, contravizita medicală, evaluarea performanței fizice şi proba de verificare a cunoştinţelor sunt programate în perioada 10 – 23 ianuarie 2020.

Comentarii

loading...