Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Ministerul Educaţiei măreşte bursele de la doctorat

Ministerul Educaţiei a majorat bursele studenţilor doctoranzi înmatriculaţi la studii universitare de doctorat finanţate de la bugetul de stat.

Mihai Diac 0 comentarii

Bursele vor fi majorate la 1.550 de lei pentru studenţii doctoranzi din anii I şi II şi la 1.800 de lei pentru cei din anii III şi IV.

„Ministrul Educaţiei Naţionale, Valentin Popa, a semnat ordinul nr. 3.329, potrivit căruia valoarea burselor studenţilor doctoranzi înmatriculaţi la studii universitare de doctorat finanţate de la bugetul de stat, la forma de învăţământ cu frecvenţă, a fost majorată, începând cu luna martie”, a anunţat un comunicat al Ministerului.

Comentarii

loading...