Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Educației, Monica Anisie

Ministrul Educației, Monica Anisie

Ministerul Educației pregătește o decizie privind cursurile și examenele școlare

Ministrul Monica Anisie a anunțat că Ministerul Educației și Cercetării urmează să ia o decizie privind desfășurarea cursurilor școlare și universitare precum și a examenelor care erau programate în anul 2020.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Monica Anisie a anunțat că MEC va elabora o decizie referitoare la modul de desfășurare a cursurilor școlare și universitare din anul 2020, precum și a examenelor, în contextul epidemiei de coronavirus și al stării de urgență.

Ministrul Anisie a făcut acest anunț într-o postare pe Facebook, în care îi îndeamnă pe români să nu se încreadă în știrile neverificate ci să se informeze din surse oficiale.

 

Comentarii

loading...