Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării

Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării

Ministrul Educației le-a cerut profesorilor să-și ia concediu pe timpul stării de urgență

Ministrul Educației. Monica Anisie, le-a sugerat profesorilor să-și ia concediu de odihnă pe timpul stării de urgență, adică în perioada în care nu se poate ieși din locuințe.

Mihai Diac 0 comentarii

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, le-a recomandat cadrelor didactice, într-o intervenție la un post de televiziune, să-și ia concediu de odihnă pe parcursul lunii aprilie 2020, "pentru că oricum este vacanţă".

Perioada normală a vacanței elevilor era de la 3 la 21 aprilie, doar că, în acest moment, vacanța elevilor coincide cu epidemia de coronavirus și cu starea de urgență, deci oricum nu prea se poate ieși din locuințe și nu se poate pleca în concediu.

Ministrul Monica Anisie le-a recomandat totuși profesorilor să ceară concediu, "pentru că oricum este vacanţă. Ca urmare, în această perioadă îşi pot lua concediul de odihnă".

Comentarii

loading...