Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tudorel Toader   (Foto: Arhivă)

Tudorel Toader (Foto: Arhivă)

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, vrea un protocol care să actualizeze onorariile avocaților

Ministrul Justiţiei a anunţat, vineri, la congresul avocaţilor, că a demarat procedurile pentru încheierea unui nou protocol între Ministerul Justiţiei, Ministerul Public şi Uniunea Barourilor, în care să se actualizeze onorariile avocaţilor, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

"Astăzi, când vorbim, cuvântul protocol este deformat, cuvântul protocol are o anumită conotaţie specifică, dar vă asigur de faptul că am demarat procedurile pentru încheierea unui nou protocol între Ministerul Justiţiei, Ministerul Public şi Uniunea Barourilor, un nou protocol în care să fie parte şi Ministerul Public, în care să actualizăm şi să standardizăm cuantumul onorariilor pentru serviciile pe care le prestaţi. (..) Aşadar, vom încheia, vom finaliza aceast nou protocol, un parteneriat în trei de data aceasta, în care să actualizăm natura şi volumul de retribuire, onorariile, pentru serviciile pe care le prestaţi", a declarat Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, la evenimentul de deschidere a lucrărilor Congresului avocaţilor 2018.

Uniunea Naţională a Barourilor din România (UNBR) avea încheiat un protocol, din 14 iulie 2011, cu Parchetul General şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), scopul acestuia fiind acela de a stabili o colaborare între instituţiile din sistemul judiciar pentru implementarea noilor coduri fundamentale ale României.

Informații legate de acest protocol au apărut în contextul declasificării protocolului dintre SRI și DNA și al eforturilor privind aflarea situației altor documente similare, încheiate între instituțiile statului.

Comentarii

loading...