Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru

Ministrul Muncii: Pensiile militare trebuie exceptate din discuția despre pensiile speciale

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, consideră că pensiile militarilor români ar trebui exceptate din orice discuție legată de pensiile speciale.

Mihai Diac 0 comentarii

Magistraţii sunt cei mai afectaţi de legea care va impozita pensiile speciale, urmaţi de angajații care lucrează în sistemul aeronautic civil şi de angajații din Curtea de Conturi, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Pe de altă pare, ministrul Muncii a susținut că, în opinia ei, pensia militarilor ar trebui exceptată de la orice discuție legată de sistemul de impozitare a pensiilor speciale.

„Singura excepţie pe care o văd în această privinţă este pensia militarilor, care are un istoric al ei, într-adevăr, încă din vremea lui Cuza. Are un mod de calcul aparte şi care în mod evident trebuie să fie exceptată de la orice discuţie pe care o facem în general cu privire la pensiile speciale. Eu rămân la părerea că aceasta este singura categorie. Sigur, Parlamentul este suveran, dar este singura categorie care trebuie exceptată”, a spus ministrul Violeta Alexandru la postul România TV.

Comentarii

loading...