Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mistreţi, în curtea Spitalului Orăşenesc Sinaia, în căutare de hrană

Mistreţi, în curtea Spitalului Orăşenesc Sinaia, în căutare de hrană

Mistreţii au început să apară atât ziua, cât şi noaptea în curtea Spitalului Orăşenesc Sinaia, în căutare de hrană, creând panică printre pacienţi şi angajaţii unităţii sanitare, transmite corespondentul Mediafax.

Rl online 0 comentarii

În ultimele zile, mistreţii au venit din ce în ce mai des în curtea Spitalului Orăşenesc din Sinaia. Înainte apăreau doar noaptea, acum însă vin şi ziua. Animalele sălbatice au speriat pacienţii, dar şi angajaţii unităţii care se tem să nu fie atacaţi.

”Un punct în circuitul lor zilnic, până acum ne confrutam cu problema urşilor, în ultima perioadă mistreţii au fost cei care ne-au creat mai multe probleme nu doar noaptea ci şi ziua. Sunt destul de mulţi, sunt totuşi animale sălbatice şi pun în pericol atât personalul spitalului, care este nevoit prin natura activităţii să se deplaseze între clădirile spitalului, dar şi pentru pacienţi sau aparţinători care vin la unitatea noastră. Suntem un punct pe harta lor de deplasare”, a declarat managerul Spitalului Orăşenesc Sinaia, Mariana Miu Grigorecu.

La rândul său, primarul din Sinaia, Vlad Oprea, a declarat, corespondentului Mediafax, că din ce în ce mai mulţi mistreţi apar în cartierul Izvor, unde se află şi spitalul. Edilul spune că în urmă cu două zile au fost recoltaţi 10 mistreţi, prezenţa porcilor sălbatici fiind o problemă de “neexplicat”.

“Am avut o acţiune de recoltare a acestor porci, s-au recoltat în jur de 10 exemplare. Sper să continue această acţiune pentru că nu se poate. Ei se înmulţesc exponenţial, iar eu nu cred că soluţia cu recoltarea este una care va rezolva problema. Ei trebuie relocaţi din zona respectivă total. Nu am avut niciodată, în istoria oraşului, probleme cu mistreţii. Este de neexplicat”, a adăugat primarul din Sinaia.

Potrivit autorităţilor, cota de recoltare pentru anul acesta, în privinţa porcilor mistreţi, este de 50 de exemplare.

 

 

 

 

 

 

 

Citește totul despre:

#sinaia #mistreți #lazi

Comentarii

loading...