15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSocialMiting PSD: Metrorex anunță că închide stația Piața Victoriei

Miting PSD: Metrorex anunță că închide stația Piața Victoriei

Metrorex informează că, la nivelul Direcției Generale de Monitorizare a Ordinii Publice, din care fac parte toate instituțiile cu abilități în asigurarea ordinii publice, s-a decis că, astăzi, 9 iunie, începând cu ora 20.00 stația Piața Victoriei să fie inchisă.
 
Închiderea stației presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran și trecerea trenurilor prin această stație fără oprire. Stația se va redeschide la solicitarea instituțiilor abilitate.

Măsura a fost luată pentru siguranța călătorilor, în contextul în care un flux mare de persoane tranzitează zona Piață Victoriei.

Vineri, Metrorex anunța că stația va fi închisă în cazul în care instituțiile abilitate vor solicita acest lucru.

Ca măsuri pentru fluidizarea traficului, Metrorex a luat deja decizia suplimentării personalului de exploatare în vederea introducerii de trenuri suplimentare în circulaţie, în funcţie de fluxul de călători.

 

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă